13.04.2017

Navodnjavanje po nižim cijenama

Navodnjavanje po nižim cijenama
U svome djelovanju KTD Vodovod Žrnovnica d.o.o., nastoji pratiti trendove i biti u tijeku sa životnim problemima ljudi koji obitavaju u našem kraju i njihovim potrebama za našom uslugom, s toga su naša promišljanja išla ka djelatnostima koje su do sada bile slabije zastupljena, a želimo ih učiniti privlačnijima.

Slijedom navedenog, a poštujući zakonsku proceduru, u dogovorima sa vlasnicima Društva, Gradovima Novi Vinodolski i Crikvenica, te Općina Vinodolska, pokrenuli smo inicijativu izmjene i dopune Odluke o cijeni vodnih usluga, te dovršili započeti posao.

Odlukom o cijeni vodnih usluga definirali smo skupinu potrošača, fizičke i pravne osobe koje obavljaju poljodjelsku djelatnost, uz ispunjavanje uvjeta za odobravanje zasebnog mjernog mjesta za navodnjavanje, sukladno odredbama Grada odnosno Općine na čijem području se nalazi predmetna poljoprivredna površina, kao i nogometna i druga sportska igrališta u vlasništvu ili pretežitom vlasništvu Gradova i Općine, ukoliko ista nisu dana u zakup ili koncesiju drugim fizičkim ili pravnim osobama, mogu ostvariti pravo na nižu cijenu vodnih usluga u kategoriji kućanstvo ili gospodarstvo za potrebe navodnjavanja.

Cijena koje je utvrđena iznosi od 3.69 Kn/m3 u kategoriji domaćinstva, odnosno 7.17 Kn/m3 u kategoriji gospodarstva, što predstavlja 40% nižu cijenu kubnog metra vode za navodnjavanje.

Posebno ističemo da bi potencijalni potrošači bili, pored navedenog, oslobođeni plaćanja naknade za zaštitu voda koja iznosi 1,35 kn/m3.

Obratite nam se, stojimo vam na raspolaganju za potpuno informiranje i ostvarivanje prava na zasebno mjerno mjesto za navodnjavanje.

                Zahvaljujemo svim sudionicima na podršci u implementaciji još jedne, pažnje vrijedne, usluge našeg Društva i poticanju malih i velikih poljoprivrednika i OPG-ova, našeg lijepog zavičaja, u ostvarivanju poduzetničkih ideja.
 
 
 

                                                                                                                                               v. r. Direktor Društva
 
                                                                                                                                               Igor Uremović, dipl.ing.Kontakt podaci