09.11.2022

Radovi na Gajevom i Strossmayerovom šetalištu

U sklopu projekta Sustav odvodnje otpadnih voda aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce u razdoblju od 14.11.2022. do 14.12.2022. godine izvođač radova planira radove sanacije kanalizacijskog sustava metodom bez iskopa na kolektoru K-2 u Gradu Crikvenica u ulicama Gajevo šetalište i Strossmayerovoj šetalište (Privitak 1).  
Za navedene radove izrađeni su projekti privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova (Privitak 2 i Privitak 3). U skladu s Prometnim projektom dionice za potrebe izvođenja radova nužno je zatvoriti predmetnu dionicu za sav promet (osim pješačkog i lokalnog). Privremena prometna signalizacija za vrijeme izvođenja radova (kao i obilazni pravci) prikazani su u Privitku 2. (za radove koji će se izvoditi u Gajevom šetalištu) i Privitku 3. (za radove koji će se izvoditi u Strossmayerovu šetalištu).

Gajevo šetalište (dionica Crni mol – Omorika) - privremenom regulacijom na dionici se uvodi dvosmjeran promet za potrebe gradilišta i lokalnog stanovništva. Ostali promet se odvija obilaznim pravcem Ulicom dr. Ivana Kostrenčića - Ulica Milovana Muževića - Gajevo šetalište.
Strossmayerovo šetalište - privremenom regulacijom na dionici se uvodi dvosmjeran promet za potrebe gradilišta i lokalnog stanovništva. Ostali promet se odvija obilaznim pravcem Ulicom bana Jelačića – Ulica braće Buchoffer.

Radovi se planiraju izvoditi sukcesivno u periodu od 8:00 do 18:00 sati svakog dana.

Molimo sve građane da kod izvođenja predmetnih radova poštuju privremenu prometnu regulaciju te zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.